Essen an Bord der Radiance of the Seas


Brasserie 30 - Lunch im Dining-Room (an Seetagen)
Thai Chicken Lettuce Wrap Put your own twist on it! Thai chicken strips, carrots, bean sprouts, luttuce leaves and two delicious sauces - peanut sauce and red sweet chilli sauce
Calamari Fritti leicht frittiert, mit Knoblauch Mayonnaise
Today´s Soup täglich frisch zubereitet; fragen Sie Ihren Kellner nach dem Tagesgericht
Nicoise Salad Tomaten, knusperige grüne Bohnen, gekochte Kartoffeln, Tunfisch, hart gekochte Eier, Sardellen und Nicoise Oliven, mit Limonen und extra frischem Oliven Öl
Royal Caesar Salad Nach Ihrem Wunsch: einfach, mit gegrilltem Hünchen oder Lachs
BBQ Chicken Salad Mangos, Paprika, rote Zwiebeln, Schalotten und grünem Salat, gemischt mit Mango Dressing
Sun-dried Tomatoe Tortilla Wrap Basilikum Brotaufstrich, Parmaschinken und frischer Mozarella
Royal Caribbean International Burger Mit gehacktem Roastbeef in einem speciellen Gebäck mit sautierten Zwiebeln und Pommes Frittes
Almond-cruisted Salmont Trout With sage sauce and sauteed seasonal vegetables
Honey-glazed Baby Back Ribs With crunchy sweet apple coleslaw on the cob
Char-grilled Minute Steak Sandwich On a Frend baguette with sauteed mushrooms, fried onions and French Fries
Orange Chicken In a spicy citrus sauce with rice and snow peas
Vegetable Pad Thai Traditional noodle dish with peanur sauce
Sweet Ending Mango Cheesecake
Banana Caramel Split
Not So Classic Chocolate Creme Brulee
Cherry Pie with Vanilla Ice Cream
Ice Cream and Sherbet Selection
Sugar-Free Dessert
Coffees Espresso
Capuccino
Cafe Mocha
Latte
Iced Coffee
Daily Specials like: Tomatoe Drop Soup
Fish and Chips: This english classic is ale battered, fried golden brown and served with French Fries, coleslaw and tartar sauce
Chocolate Profiteroles:
Small puffs filled with vanilla ice cream, topped with warm chocolate sauce
Tutti Pasta Prepared a la minute in the dining room

zurück           weiter
© 2010 by Marita & Uwe Oppermann. Design by Uwe Oppermann.